Mesajla tehdit etti

Tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvaz hakkında, bir prodüksiyon şirketi sahibini tehdit ettiği iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.        

Haberler Anadolu Ajansı 05.08.2010 - 17:18

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Ekinci tarafından hazırlanan iddianamede, Cengiz Küçükayvaz'ın babasının hastane masrafları yüzünden Yüzde Yüz Oyunculuk Şirketinin sahibi Sibel Akın ile aralarında uyuşmazlık çıktığı kaydedildi.        

Şüpheli Küçükayvaz'ın cep telefonundan Sibel Akın'a 8 Haziranda, ''Babama bir şey olursa, o zaman görüşürüz'' diye mesaj çektiği ifade edilen iddianamede, müştekinin uzlaşmak istemediğine yer verildi.        

İddianamede, Küçükayvaz'ın TCK'nın ''tehdit'' suçunu düzenleyen 106. maddesi uyarınca 6 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.       

Soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Küçükayvaz'ın, söz konusu mesajda tehdit kastının olmadığını söylediği öğrenildi.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız