Moda ikonunun eşyaları açık arttırmada

Moda dünyasının en etkili isimlerinden Gianni Versace’nin villasını süsleyen eşyalar açık arttırmayla satılacak. Müzayededen 4 milyon dolar elde edilmesi bekleniyor.

Haberler 17.03.2009 - 10:01

1997’de akli dengesi yerinde olmayan bir kişi tarafından vurularak öldürüldüğünde Gianni Versace, yaklaşık 750 milyon dolarlık bir moda imparatorluğunun başındaydı.

Ünlü modacının haftasonlarını geçirdiği Como Gölü’ndeki villasında yer alan kişisel eşyaları, 18 Mayıs’ta yapılacak bir açık arttırmayla satılacak.

Londra’da, Sotheby’s Müzayede Evi tarafından yapılacak üzayedede toplam 550 parça eşya satılacak. Satıştan 2.8 ila 4.1 milyon dolar gelir elde edilmesi bekleniyor.

Satılacak eşyaların başlangıç fiyatları 150 ila 150 bin dolar arasında değişiyor. Modacının kendi tasarımı olan mobilyaların yanı sıra 18. ve 19. Yüzyıldan kalma tablo ve heykeller de müzayede sonunda yeni sahiplerini bulacak.

VİLLA RUS MİLYARDERE SATILMIŞTI

Versace’ni n ‘Villa Fontanelle’ adıyla bilinen ünlü villası geçtiğimiz yıl yaklaşık 40 milyon dolar karşılığında Rus işadamı Arkady Novikov’a satılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız