Muhteşem düğüne geri sayım başladı

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile nişanlısı Kate Middeleton'ın düğününe sayılı günler kalırken Kraliçe'nin çiftin onuruna Buckingham Sarayı'nda vereceği resepsiyonun hazırlıkları da hız kazandı.

Haberler NTV Haber 29.03.2011 - 16:20

Son yılların en büyük magazin olayı olarak nitelendirilen İngiltere prensi Harry ile Kate Middleton'ın düğününe sadece bir ay kaldı.

Milyonlarca kişi tarafından takip edilecek düğünde bir terslik yaşanmaması için görevliler yoğun mesai harcıyor.

Kraliçe 2. Elizabeth tarafından düğün resepsiyonunun verileceği Buckhingam Sarayı’nda aylar önce başlayan hazırlıklar tekrar gözden geçiriliyor. Saray mutfağında da hummalı bir çalışma var.

29 Nisan günü Londra'daki Westminster Kilisesi'nde yapılacak düğünün ardından, Buckingham Sarayı’nda verilecek resepsiyona 600 kişinin katılması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız