Nazan Kesal'ın yeni projesi Halka

Ünlü oyuncu Nazan Kesal yeni projesiyle çok yakında ekranlara dönüyor. Kesal TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Halka dizisinde başrolü üstlenecek.

Haberler ntv.com.tr 17.12.2018 - 14:44

Usta oyuncu Nazan Kesal, başrolünü üstlendiği yeni projesi Halka ile çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Kesal, yapımcılığını Es yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturduğu Halka dizisinde Hümeyra karakterini oynayacak.

Son projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde gösterdiği üstün performansı ile Türkiye dışında Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde büyük hayran kitlesi yaratan Nazan Kesal, yeni rolü ile yine ters köşe yapacak. 

Nazan Kesal, son olarak Star TV'nin Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol aldı.

GÜÇLÜ BİR KADINI CANLANDIRACAK

Oynadığı hiçbir rolün birbirine benzememesine dikkat eden Kesal, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisinde erkekler dünyasında yetişmiş, güçlü bir iş kadınını canlandıracak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız