Nejat İşler: Erken ölmeye niyetim yok

Nejat İşler karaciğerinin iflas ettiği haberlerine yanıt verdi.

Haberler 05.11.2013 - 12:42

İntikam dizisinden alkol problemi olduğu ve karaciğerinin iflas ettiği gerekçesiyle ayrıldığı iddia edilen Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde düzenlenen rol aldığı 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filminin galasına katılmayarak iddiaları güçlendirmişti.

Öyle ki, sosyal medyada Nejat İşler'in komada olduğu dahi söylenmişti. Tedaviyi reddettiği söylenen Nejat İşler, hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi.

Posta'nın haberine göre 41 yaşındaki oyuncu, "Karaciğerim iflas etmedi. Yorgunluk ve bitkinlik var. Sedef hastalığım da arttı. Tedavim İstanbul 'da devam ediyor. Doktora düzenli görünüyorum, ilaçlarımı alıyorum. Tedaviyi reddetmek, erken ölmek gibi niyetim yok" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız