Nilüfer: Kızım 20 oldu

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı 20 yaşına girdi. Ünlü şarkıcı, kızının doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Ayağımı sağlam basarsam 30’u da 40’ı da görür müyüm?" yorumunu yaptı.

Haberler 24.07.2020 - 09:26

Ünlü şarkıcı Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı'nın 20'nci doğum gününü soyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Kızı için doğum günü pastası kesme anına ait fotoğrafları sayfasından paylaşan 65 yaşındaki sanatçı, duygusal bir mesaj da yazdı. 

Kızıyla kutlama pastası kesen ve birlikte fotoğraf da çektiren Nilüfer hesabından şu satırları yazdı:

“Kızım 20 oldu, ne mutlu bana. Ayağımı sağlam basarsam 30’u da 40’ı da görür müyüm? Onu da Allah bilir artık. Mutlu yıllar kuzum Ayşe Nazlı…"
Kendi jenerasyonu arasında sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden biri olan Nilüfer, zaman zaman kızı Ayşe Nazlı’yla birlikte görüldüğü kareleri paylaşmaktan kaçınmıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız