Ölen kocasıyla 3 hafta aynı evde yaşadı

Ölen kocasıyla 3 hafta boyunca yaşamaya devam eden kadın, komşuların kokudan rahatsız olmasıyla yakayı ele verdi. Hakkında soruşturma başlatılan kadın psikolojik gözlem altına alındı. Yetkililer ölümün bir cinayet olup olmadığını araştırıyor.

Haberler ntv.com.tr 04.09.2015 - 11:00

Yeni Zelanda, ölen kocası ile 3 hafta boyunca aynı evde yaşayan kadını konuşuyor.

Yerel basında yer alan haberlere göre, Ağustos'un ilk haftasında vefat ettiği tespit edilen Debiprasad Majumdar isimli kocasının hayatını kaybettiğini 3 hafta boyunca yetkililere bildirmeyen kadın, bu süre boyunca kocasıyla aynı evde yaşamaya devam etti.

Komşuların evden gelen kokudan rahatsız olması üzerine polis çağırmasıyla ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eve gelen polislere kokunun evdeki çöplerden geldiğini belirten kadın, gerçeğin gün yüzüne çıkmasıyla soruşturmanın baş şüphelisi konumuna geldi.

Majumdar'ın bir ölüm ritüelinde ölüp ölmediğini tespit etmek adına çalışma başlatan ekipler, Yeni Zelandalı kadını tutuklamadı, kadın psikolojik gözlem altına alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız