Ölmeden önce kardeşini aramış

Steve Jobs’ın ölmeden önceki son saatlerini kız kardeşi Mona Simpson anlattı.

Haberler 31.10.2011 - 15:03

5 Ekim günü hayatını kaybeden Steve Jobs'ın kardeşi Mona Simpson, düzenlenen bir anma etkinliğinde Jobs’ın son anlarından bahsetti.

Milliyet'in haberine göre; Jobs'ın ölmeden bir gün önce kendisini aradığı söyleyen kız kardeşi, kendisinin hemen yanına gelmesi gerektiğini ve onları terkettiği için gerçekten üzgün olduğunu söylediğini ifade etti.

Kaliforniya Üniversitesi’nde profesörlük yapan Mona, ayrı büyüdüğü kardeşiyle New York’ta 1984 yılında yazarlık yaparken tanıştığını belirtirken, onu tarif ederken “Sonuçlar başarısız bile olsa çok çalışmaktan hiç utanmazdı” dedi.

Simpson, Jobs’ın eşi Laurene ile tanıştığı günü de şu sözlerle anlattı: Bana telefon etti, "Çok güzel ve akıllı bir kadın. Bir de köpeği var ve ben onunla evleneceğim" dedi. Sonra da çok iyi bir baba oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız