Orhan Baba'dan Kenan'a bayram harçlığı

Kenan Doğulu, kendisini izlemeye gelen Orhan Gencebay'ın elini öptü, parayı aldı.

Haberler 13.09.2010 - 15:19

Kenan Doğulu, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Akşam gazetesinin haberine göre; ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti de bulunuyordu.

Doğulu "Patron" şarkısını seslendirdiği sırada Gencebay'ın masasına gitti ve elini öpüp, bayramını kutladı.

Gencebay ise bayram harçlığını unutmadı ve genç popçuya 100 lira harçlık verdi. Bunun üzerine Doğulu, Gencebay'ın elini bir kez daha öptü.

"BATSIN BU DÜNYA"
"Batsın Bu Dünya" şarkısını ünlü sanatçıyla birlikte seslendiren Kenan Doğulu, "Orhan Baba hayranlık duyduğum biri. Karakterini, duruşunu ve babacanlığını çok seviyorum"' dedi.

Orhan Gencebay ise, Doğulu'nun babası merhum müzisyen Yurdaer Doğulu'nun yakın dostu olduğunu belirterek, "Kenan'ın babasını çok severdim. Kendisiyle gönül bağımız vardı" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız