Öykü Uysal kimdir? Survivor Öykü Uysal kaç yaşında ve nereli?

2021 Survivor'a 3 yeni yedek yarışmacı daha katıldı. Gönüllüler takımına dahil olan Öykü Uysal Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen detaylar...

Haberler 09.03.2021 - 20:43

2021 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına yeni yarışmacılar eklendi. Gönüllüler takımına katılan Öykü Uysal ile ilgili “Survivor Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında ve nereli?” Soruları araştırılmaya başlandı. İşte 2021 Survivor Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı Öykü Uysal hakkında merak edilenler…

ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

2021 Survivor yedek yarışmacısı Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nden 2015 yılında mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır. Öykü Uysal, evil ve Kemal Aslan adında bir oğlu vardır.

Öykü Uysal, yarışmalarda hırsını ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği diğer spor dalları arasında fitness da bulunmaktadır. Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor.

Hayatının büyük bir kısmını sporla geçiren 2021 Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Öykü Uysal, spor salonu işletmeciliği yapmaktadır.

2021 Survivor yedek yarışmacısı Öykü Uysal, Gönüllüler Takımına dahil olmuştur.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız