'Pargalı' korkuttu

'Pargalı İbrahim Paşa' rolündeki Okan Yalabık, "Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezon için çekilen savaş sahnesinde attan düştü.

Haberler 22.08.2011 - 13:37

Osman İmparatorluğu'nda Kanuni Sultan Süleyman'ın dönemi anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezon çekimleri Edirne'de başladı.

Eski Edirne Sarayı'nın bulunduğu Sarayiçi, Meriç Nehri, Tunca Nehri kenarı ve merkeze bağlı Habiller Köyü'nde geçen hafta başladı.

Bugünkü Habbiler Köyü'ndeki savaş sahnesinde bindiği atın üzerinden düşen 'Pargalı İbrahim Paşa' rolündeki Okan Yalabık, kürek kemiğinde kırık olduğu şüphesiyle sette hazır bekletilen ambulansla hemen Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yalabık'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız