Prens Andrew'a cinsel saldırı davasında mühlet konuldu

ABD'deki Jeffrey Epstein skandalı kapsamında Virginia Roberts Giuffre'nin açtığı cinsel saldırı davasında Prens Andrew'un 14 Temmuz'a dek sorulara yanıt vermek zorunda olduğu duyuruldu.

Haberler 27.10.2021 - 08:28

Prens Andrew'a açılan cinsel saldırı davasıyla ilgili kritik tarih açıklandı.

Britanya polisinin hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı vermesine karşın, Prens Andrew'un ABD'de Virginia Roberts Giuffre'nin açtığı cinsel saldırı davasında 14 Temmuz'a dek sorulara yanıt vermek zorunda olduğu duyuruldu.

Virginia Roberts Giuffre, henüz reşit değilken ve Epstein tarafından cinsel saldırılara maruz kaldığı dönemde Prens Andrew tarafından da cinsel saldırısıya uğradığını iddia etmitşi.

Israrla suçlamaları reddeden Andrew, daha önce yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey asla olmadı. Bu bayanla tanıştığımı hiç hatırlamıyorum, hiçbir şekilde" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız