"Putin baba oluyor"

Rusya’nın dünya şampiyonu sporcusu Alina Kabayeva’nın Putin'in çocuğuna hamile olduğu iddia edildi.

Haberler ntv.com.tr 22.05.2015 - 14:09

Alina Kabaeva

62 yaşındaki Rusya lideri Vladimir Putin ile ilişki yaşadığı iddia edilen eski dünya şampiyonu 32 yaşındaki Alina Kabayeva bir kez daha hamile olduğu iddiaları ile ülkenin gündeminde.

Haftalar sonra ilk defa kamera önüne çıkan Kabayeva'ın gözle görülür bir biçimde kilo aldığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, 32 yaşındaki eski sporcunun Putin'in çocuğuna hamile olduğunu iddia etti.  

62 yaşındaki Vladimir Putin ve 32 yaşındaki Alina Kabayeva hakkındaki bu tarz iddialar son yıllarda sıklıkla dile getiriliyor. Dünya basınında da yer alan bu iddialar Kremlin tarafından her seferinde reddediliyor.

Özbek asıllı jimnastikçi Alina Kabaeva 2000’deki Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya, 2004’te Atina’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda ise altın madalya kazanmıştı.

Putin'in büyük kızından 2 yaş büyük olan Kabayeva’nın Putin ile 2008'den beri ilişki yaşadığı iddiası da zaman zaman dünya basınında yer almıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız