Ramazanda ucuza uçuran kampanya

Havayolu şirketleri, ramazan ayına özel indirim kampanyaları düzenledi. Yeni bilet fiyatları ne kadar?

Haberler 06.08.2010 - 10:30

Türk Hava Yolları'ın 2 Ağustos'ta başlattığı kampanya dahilinde, İstanbul çıkışlı ve varışlı iç hat yolcu biletleri tüm vergi ve harçlar dahil 94 liradan satılıyor. 11 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak kampanya için 25 bin koltuk ayrıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin rezervasyon yaptırdıktan sonra biletlerini 24 saat içinde almaları gerekiyor.
  
Onur Air, 5 bin iç hat bileti, her şey dahil 49 liradan satışa sundu. Yolcuların, 11 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasındaki iç hat uçuşlarının biletlerini 5 gün öncesinden almaları gerekiyor. 

Anadolu Jet de 11 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ve 25 bin koltuğu kapsayan kampanyasında, vergiler ve harçlar hariç 59 liradan bilet satıyor.
 
Pegasus Havayolları'nın kampanyasında ise 22 - 29 Temmuz tarihleri arasında bilet alanlar, ramazan ayı boyunca her şey dahil 49.90 liradan bilet alabilecek.







Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız