Sarkozy çifti köpekleriyle Facebook’ta

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ve eşi Carla Buruni, yanlarında köpekleri Clara ve Dumbledore ile Facebook'a koydukları son video kayıtta gayet rahat tavırlarıyla dikkati çekiyor.

Haberler Anadolu Ajansı 20.05.2009 - 18:55

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Elysee'deki özel salonların birinde çekilen videoda Carla Bruni bir koltukta otururken yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy eşine içten bir öpücük konduruyor ve bir koltuğa yerleşiyor.

Sarkozy eşine ''Irak Başbakanını kabul edeceğim'' derken, Carla Bruni ''Güzel'' diyor ve Sarkzoy'nin çıkışıyla sahne sona eriyor.

Siteye koyulan bir başka kayıtta ise Sarkozy çifti, ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michele Obama'yı hatırlatan bir sahnede köpekleri Clara ve Dumbledore'u tanıtıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız