Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yı sildi iddialarına cevap verdi

Şeyma Subaşı'nın eşi Acun Ilıcalı'lı Instagram'dan takip etmeyi bıraktığı iddia edildi. Bunun üzerine Subaşı 'Şeyma Acun'u sildi' yönündeki haberlere yine sosyal medyadan cevap verdi.

Haberler 20.01.2018 - 13:11

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturduğu eşi Acun Ilıcalı'yı Instagram'da takip etmeyi bıraktığı iddia edildi. Hatta Ilıcalı'nın ise takibi sürdürdüğü öne sürüldü. 

"ACUN ILICALI'YI SİLDİ" AÇIKLAMASI

Bunun üzerine "Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yı sildi" yönünde haberler yapıldı. Çok geçmeden Subaşı Acun Ilıcalı’yı Instagram’da takipten çıkardığı iddialarına açıklık getirdi. 

"NE KOMİK İNSANLAR VAR"

Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşım yapan Şeyma Subaşı, "Sabah kalktım 'acaba cidden takipten mi çıkarmışım Acun'u' diye kontrol ediyorum. Ya ne komik insanlar var" ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI İLE ŞEYMA SUBAŞI DÜĞÜNÜNÜN PERDE ARKASI - VİDEO

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız