Son hatırası da borca gitti

Gönül Ülkü, eşi Gazanfer Özcan'dan kalan borçları kapamak için, onun son günlerini geçirdiği Kavacık'taki dubleks evi de sattı.

Haberler 18.07.2010 - 10:38

Son beş yılını, devlete olan 500 bin TL'lik vergi borcunu ödemekle geçiren Gazanfer Özcan öldü ama borçları bitmedi! Gönül Ülkü de, 300 bin TL'lik borcu kapatmak için, onun son hatırasını elden çıkardı. Ülkü, eşiyle son günlerini geçirdikleri Kavacık'taki dubleks dairelerini 300 bin TL'ye sattı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Özcan'ın ölümünden sonra reddi miras davası açan Ülkü, daha sonra bu kararından vazgeçti. Yakınlarına, "Mezarda eşimin kemiklerini sızlatamam" diyen Ülkü, evi satıp borçları kapattıktan sonra Silivri'ye taşınarak, orada yaşamaya başladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız