Songül Öden ile Kevork Malikyan birlikte mi?

Oyuncu Songül Öden'in meslektaşı Kevork Malikyan ile paylaştığı romantik kare sonrası birlikte oldukları öne sürülmüştü. Öden bu iddialar üzerine bir açıklama yayınladı.

Haberler 21.01.2018 - 10:07

"ÇOK ELEŞTİREL BAKIYORUM"

Son olarak Fi-Çi'de rol alan Songül Öden'in 74 yaşındaki İngiliz oyuncu Kevork Malikyan ile Instagram hesabından paylaştığı romantik fotoğraf sonrası ikilinin birlikte olduğu iddia edildi. Öden bu gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

"BENİM İÇİN YARALAYICIDIR"

40 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri dile getirdi: "Dünden beri hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla ve üzüntüyle takip ediyorum. Ağabeyim,meslektaşım ve memleketlim olan Kevork Malikyan’la birlikte paylaştığım fotoğrafın yorumlanış biçimi beni derinden üzdü...Kendisiyle ağabey kardeş ilişkisi dışında başka bir yakınlığım yoktur...Bu açıklamayı yapıyor olmak dahi benim için son derece yaralayıcıdır...Gerekli hassasiyeti göstermeniz dileğiyle... Saygılarımla"

DÜNYA MÜLTECİ GÜNÜ'NDE TÜRKİYE'NİN MESAJI SONGÜL ÖDEN'DEN - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız