Söz dizisinde bir ilk imza atıldı

Türkiye’nin büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz’ 2. bölümüyle 10 Nisan Pazartesi Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimlerinde bir ilke imza atılarak ‘Skorsky’ helikopter kullanıldı.

Haberler 07.04.2017 - 17:53 Son Güncelleme : 08.04.2017 - 15:57

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden ‘Söz’ dizisinin çekimlerinde Türkiye'de ilk defa Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bünyesinde yer alan, en yeni ve önemli hava muharebe aracı olan ‘Skorsky’ helikopter kullanılıyor. Genelkurmay Başkanlığı tarafından ‘Söz’ dizisinin çekimleri için özel olarak tahsis edilen ‘Skorsky’ helikopter, ‘Özel Kuvvet Timi’nin en önemli ulaşım araçları arasında yer alıyor.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan ‘Söz’, sosyal medyada Twitter’ın World Trend Topics (WTT) listesinde birinciliğe kadar yükselirken, Türkiye’de ise TT sıralamasında zirveyi elden bırakmamıştı.
SÖZ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız