'Söz' dizisinden 5 dakikalık özel bölüm

3 Nisan Pazartesi (yarın) saat 20.00'de Star TV'de başlayacak olan 'Söz' dizisinin ilk bölümünden önce, internete özel 5 dakikalık bölümü yayınlandı.

Haberler ntv.com.tr 02.04.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 02.04.2017 - 09:37

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan 'Söz' 3 Nisan’da başlıyor.

Yapımını TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz', Türkiye’de ilk defa Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla gerçekleştirilen işbirliği kapsamında hayata geçirildi.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizinin ilk bölümünden önce, internete özel 5 dakikalık bölümü yayınlandı. 

SÖZ DİZİSİNDEN 5 DAKİKALIK ÖZEL BÖLÜM

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız