Tom Hanks, Beyaz Saray'a kahve makinesi gönderdi

Ünlü aktör Tom Hanks, Beyaz Saray'daki basın odasına Pasquini marka espresso makinesi hediye etti. Hanks'in, kahve makinesiyle birlikte gönderdiği notunda, "Beyaz Saray Basın Birliği'ne: Gerçeğe, Adalete ve Amerikan Yoluna uymaya devam edin" yazıyordu.

Haberler NTV 03.03.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 03.03.2017 - 09:01

Tom Hanks, salı günü Beyaz Saray'a beklenmedik bir hediye gönderdi. Aktörün, basın odasına gönderdiği paketten Pasquini marka espresso makinesi çıktı.

Hanks, mekineyla birlikte basın odasına bir not da gönderdi.

Hanks, hediye olarak espresso makinelerinin Ferrari'si kabul edilen Pasquini markayı tercih etti.

Notta,  "Beyaz Saray Basın Birliği'ne: Gerçeğe, Adalete ve Amerikan Yoluna uymaya devam edin" yazıyordu. 

Aktörün hediyesi gazetecileri şaşırttığı kadar sevindirdi de. 

Hanks, notunu bir karikatürün altına yazdı. Karikatürün altında, "Taze, canlı Amerikan birliklerinin" savaş esirlerini kurtardığı yazıyordu.

Hanks'in basınla Beyaz Saray arasında ciddi gerilimin yaşandığı bir dönemde hediye göndermesi ilgi uyandırdı. Son olarak Beyaz Saray, bazı medya kuruluşlarını başkanın toplantılarına davet etmedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız