Tuba Büyüküstün yeni proje için İstanbul'a döndü

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinin final yapmasıyla Bodrum yaşantısını noktaladı. Ailesiyle vedalaştıktan sonra havalimanına geçen Büyüküstün, İstanbul'a yeni bir proje için döndüğünü söyledi.

Haberler 13.05.2021 - 12:34

Sefirin Kızı çekimleri boyunca konaklaması için tutulan Konacık’taki evinden önceki gün ayrılan Tuba Büyüküstün, sabah saatlerinde kızları Maya ve Toprak’la Bodrum Merkez’de kahvaltı yaptı. Ünlü oyuncu daha sonra annesiyle babasını Göltürkbükü’ndeki evlerinde ziyaret etti. Büyüküstün, ailesiyle de vedalaştıktan sonra kızlarıyla beraber havalimanına geçti.

"DAHA TATLI ŞEYLER KONUŞALIM"

Havalimanında soruları yanıtlayan güzel oyuncu, İstanbul’a dönüş sebebinin yeni bir proje olduğunu “Dijital bir proje var, o sebepten dönüyorum" sözleriyle ifade etti. Büyüküstün’e sosyal medyada paylaştığı çiçek fotoğrafları hatırlatılarak “Hayatınızda birisi mi var?” sorusu yöneltildi. Oyuncu, gülerek “Daha tatlı şeyler konuşabiliriz” dedi.

puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'dan ilk tanıtım

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız