Yazın yeni spor trendi ‘kanguru adımları”

İngiltere’de başlayan ve tüm dünyaya yayılan yeni spor trendi yakında ülkemizdeki spor severlere ulaşacak gibi duruyor. “Kanguru adımları”yla trambolinle yürüyor hissine kapılıyorsunuz.

Haberler 08.04.2012 - 09:45

İngiltere’de başlayan ve ABD, Avustralya’ya yayılan yeni spor trendi yakında Türkiye’de de spor severlerle buluşacak. “Kanguru adımları” adıyla satılan ayakkabıları giyenler trambolinle yürüyor hissine kapılıyor.

Spor yaparken yaralanan kişiler için üretilen “Kanguru adımları” ayağı incinen kişinin eklemlerine binen yükü azaltmak için tasarlanmıştı. Fakat yürüyüş yaparken eğlenmek isteyenler ürünü satın almaya başlayınca “Kanguru adımları” birdenbire İngiltere’de en çok satan spor malzemeleri arasına girdi.

Uzmanlar, ülke çapında dans ve aerobik sınıflarında da kullanılmaya başlayan “Ayakkabı”nın hareket sırasında dizlere binen yükü %80 oranında azalttığını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız