Yılın rock starı: Silvio Berlusconi

Rolling Stone dergisinin İtalya'da yayımlanan versiyonu, Başbakan Silvio Berlusconi'yi yılın rock starı seçti.

Haberler 24.11.2009 - 10:17

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi yılın rock starı seçildi.

Dünyanın en ünlü dergilerinden Rolling Stone, Berlusconi'nin seçilmesiyle ilgili kararın ''Berlusconi'nin bir rock starınkiyle özdeş yaşam tarzından dolayı'' verildiğini belirtti.

Derginin İtalya'da yayımlanan Aralık sayısının kapağında, fondaki İtalyan bayrağının üzerinde, yaşadığı ilişkiler sebebiyle skandallarla dolu bir yaza imza atan Berlusconi'yi gülümserken gösteren bir karikatür yer aldı.

Derginin İtalya edisyonunun 73 yaşındaki editörü Carlo Antonelli seçimin derginin editörleri tarafından oybirliği ile yapıldığını söyledi.

Antonelli, "Onunla kıyaslandığında Rod Stewart, Brian Jones ya da Keith Richards okul çocuğu gibi kalıyor" yorumunu yaptı" yorumunu yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız