Yolanda Hadid Lyme hastalığıyla mücadele için kikap yazdı

Kızı Bella Hadid ile birlikte Lyme hastalığıyla mücadele eden eski model Yolanda Hadid, yeni kitabıyla aynı dertten muzdarip kişilere yol göstermeyi amaçlıyor.

Haberler 16.06.2016 - 08:53

Gigi ve Bella Hadid’in 52 yaşındaki eski model annesi Yolanda Hadid Lyme hastalığıyla ilgili bir kitap yazdı. Hadid’in ‘Believe Me: My Battle with the Invisible Disability of Lyme Disease’ (Bana İnanın: Lyme Hastalığının Görünmez Engeliyle Savaşım) adını verdiği kitabıyla Hadid, bu hastalıktan muzdarip olan kişilere yol göstermeyi amaçlıyor.
 Gigi, Anwar, Yolanda ve Bella Hadid 
 Hadid'in kitabı 20 Euro'ya satılıyor.

Yolanda Hadid’in 19 yaşındaki kızı Bella Hadid de, 2012’den beri bu hastalıkla mücadele eden annesinin yanında olduğunu duygusal bir not kaleme alarak duyurdu. Kendisi de Lyme hastası olan Bella Hadid, şunları yazdı:

"KENDİ KENDİME AĞLARDIM"

‘Annemle çok gurur duyuyorum. Bu kitap senin için inanılmaz bir günü işaretledi. Seni yatağında görür ve geçtiğimiz 5 sene boyunca şunu düşünürdüm: Neden böyle bir şey bu meleğin başına geldi? Yapabileceğim hiçbir şey olmadığını düşünür ve kendi kendime ağlardım.’

"BU HASTALIK BENİ ENGELLEDİ"

Hadid, gecenin 3’ünde annesi kımıldayacak gücü bulamadığında onu nasıl hastaneye yetiştirdiğini de sözlerine ekledi: ‘Lyme hastalığı bende de var ve son iki yıldır bu hastalık ata binmemi, okula gitmemi ve tutkunu olduğum pek çok işi yapmamı engelledi. Sen, bana inanan ve neler yaşadığımı anlayan tek insandın. Bu kitap sayesinde dünyanın dört bir yanında Lyme hastalığı nedeniyle zor günler geçiren çocuklar ve aileler yalnız olmadıklarını anlayacaklar. Seni seviyorum anne.’

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız