Yufkalı Konuralp pilavı ve Düzce şeker kamışı pekmezi tescillendi

Yufkalı Konuralp Pilavı ve Şeker Kamışı Pekmezi coğrafi işaret belgesi ile tescillendi. Düzce’de coğrafi işaretle tescillenen ürün sayısı 9'a çıktı.

Haberler İHA 18.07.2021 - 13:57 Son Güncelleme : 18.07.2021 - 14:08

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün girişimleriyle daha önce tescillenen 7 coğrafi işaretli ürüne ek olarak Yufkalı Konuralp Pilavı ve Düzce Şeker Kamışı Pekmezi de coğrafi işaret belgesi ile tescillendi.

Düzce'de üretimi yapılan, şehir ile özdeşleşmiş ürünlerin coğrafi işaretle tesciline yönelik Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığına yaptığı başvurular neticesinde, Şekerkamışı Pekmezi ve Yufkalı Konuralp Pilavı Resmi Coğrafi İşaret Bülteninde yayınlanarak coğrafi işaret belgesi ile tescillendi.

Düzce’de coğrafi işaretle tescillenen ürün sayısı 9'a çıktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız