Alev alan uçaktan kurtuldu lotodan büyük ikramiye kazandı

Alev alan uçağın içinden sağ çıktı ve sadece 6 gün sonra lotodan tam 1 milyon dolar kazandı. Dünya, Muhammed Khada adlı bu kişiyi konuşuyor.

Haberler NTV Haber 11.08.2016 - 20:34

Muhammed Khada, o dünyanın en şanslı kişisi olabilir. Alev alan uçaktan, sağ çıkmayı başardı ve sadece 6 gün sonra büyük ikramiyenin sahibi oldu.

62 yaşındaki Khada'nın şans yüzüne iki kez güldü. Dubai'de geçen hafta sert inişinin ardından havaalanında alev alan uçaktan kurtulan yolcular arasında o da vardı. Hayatta kaldığına sevinen Muhammed Khada, sadece 6 gün sonra lotodan tam 1 milyon dolar kazandı.

O piyango biletini de dönüş yolunda yaşadığı kazanın öncesinde Hindistan'a giderken havaalanından almıştı. Üstelik emekliliğine sadece 4 ay kala büyük ikramiyenin sahibi oldu.

Dubai'de oto galerisinde çalışan Khadar, işini bırakmayarak emekliliğini bekleyecek. lotodan alacağı paraylaysa doğum yeri olan Hindistan'da bir yardım derneği açmayı planlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız