Almanya'nın Gaggenau kentinde bomba tehdidi

Almanya'nın Gaggenau kentinde şehir meclisi binası bomba tehdidi sebebiyle boşaltıldı. Yapılan aramada bombaya rastlanmadı.

Haberler NTV Haber 03.03.2017 - 15:32

Alman yetkililer tehdidin Adalet Bakanı Bozdağ'ın kentte gerçekleştireceği mitingin iptal edilmesiyle bağlantılı olduğunu öne sürdü.

Alman yetkililer, "Şimdilik tahminimiz bu yönde ancak emin değiliz, doğrudan bir bağlantı olduğunu sanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bomba tehdidi sonrası Alman polis meclis binasını boşaltarak, arama yapmıştı. Arama sonucu bomba ihbarının asılsız olduğu belirtilmişti.

Ülkenin güney batısındaki Baden Württemberg eyaletinde bulunan Gaggenau kentinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın gerçekleştirmesi planlanan miting, park yeri ve girişlerin yeterli olmadığı öne sürülerek Alman yetkililerce iptal edilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız