Atilla davasının tanığı firari Korkmaz: FBI bana 50 bin dolar verdi

ABD’de görülen Mehmet Hakan Atilla davası devam ediyor. Duruşmada ifade veren FETÖ soruşturması firarisi eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, FBI'ın kendisine 50 bin dolar verdiğini sölyedi.

Haberler NTV 13.12.2017 - 05:26

New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada tanıklık yapan  FETÖ soruşturması firarisi eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, davanın 11'inci gününde ifade vermeye devam etti.

ABD’de yaşadığını ve çalışmadığını söyleyen Korkmaz, ABD hükümetinden yardım alıp almadığı sorusunu "Savcılık toplam 900 dolar verdi, FBI 50 bin dolar verdi" şeklinde yanıtladı.

Kaldığı evin savcılık tarafından tuttuğunu ve kirasını savcılığın ödediğini de açıklayan Korkmaz, yapılan yardımların hiçbirini kendisinin talep etmediğini belirtti.

Öte yandan, davanın yavaş ilerlediğini belirten yargıç Richard Berman, sürecin hızlandırılması için savcılık ve Atilla'nın avukatlarıyla görüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız