Batı Şeria'da iki İsraili yaşamını yitirdi

Filistin'de Batı Şeria'nın Cenin kenti yakınlarındaki Mevo Dothan askeri kontrol noktasında bir aracın karıştığı olayda 2 İsrailli hayatını kaybetti. Olayda Filistinli sürücü olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.03.2018 - 19:44

İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, Cenin'de meydana gelen olayda "iki İsraillinin" öldüğünü belirtti. İsrail ordu sözcüsü Adraee, olayın "terör" eylemi olup olmadığına ilişkin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

İsrail'in Jerusalem Post gazetesi, ölenlerin İsrail askerleri olduğunu belirtirken, Yediot Ahronot gazetesi birinin asker olduğunu ifade ederek, söz konusu olayın Filistinli sürücünün "saldırısı" olduğunu öne sürdü.

Filistin resmi haber ajansı WAFA ise, olayın Filistinli vatandaşa ait araçla İsrail ordusuna ait askeri aracın çarpışması sonucu meydana geldiğini belirtti.

Kazada yaralanan üç kişinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

İsrail ordusu olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız