'Chavez yaşam mücadelesi veriyor'

Venezuela Devlet Başkanı Yardımcısı Nicolas Maduro, 2 aydan fazla bir süredir tedavi gören Hugo Chavez'in 'yaşam mücadelesi verdiğini' söyledi. Maduro, "Biz de ona mücadelesinde eşlik ediyoruz" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.02.2013 - 22:51

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in, ameliyatının ardından 2 ayı aşkın süren tedavisinin devam ettiği ve ''yaşam mücadelesi verdiği'' bildirildi.

Venezuela Devlet Başkanı Yardımcısı Nicolas Maduro, yaptığı açıklamada, ''Chavez, yaşam mücadelesi veriyor ve biz de ona bu mücadelesinde eşlik ediyoruz'' dedi.

Son olarak geçen yıl 11 Aralık'ta kanser ameliyatı için Küba'ya giden Devlet Başkanı Chavez'in, o günden bu yana hiçbir konuşması yayımlanmamıştı.

Venezuela'ya 18 Şubat'ta dönmesinden sonra Chavez'in tedavisine Karakas'taki askeri bir hastanede devam ediliyor.

Chavez en son, 2 hafta önce, iki kızıyla birlikte çektirdiği bu fotoğraf karesinde görülmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.