İsrail'den Gazze'ye 5 füze saldırısı

İsrail savaş uçakları Gazze'nin farklı bölgelerine 5 füze saldırısı düzenledi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.05.2016 - 20:51

İsrail’e ait F-16 tipi savaş uçakları, Gazze’nin güneyindeki havalimanı bölgesi ve Refah Sınır Kapısı civarına iki füzeyle saldırı düzenledi. Saldırı sonucu füzelerin düştüğü yerde ve etrafındaki binalarda maddi hasar meydana geldi.

Bunun yanında görgü tanıkları, İsrail’e ait savaş uçaklarının Refah kentindeki boş bir alana iki füzeyle, Gazze’nin kuzeyindeki benzer bir alana da bir füzeyle saldırı yaptığını belirtti.

Saldırılarda ölen ve yaralananların olmadığı aktarıldı.

Yerel kaynaklardan daha önce alınan bilgilerde, İsrail topçu birliklerinin, Gazze'nin güney sınırında Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları ve İçişleri Bakanlığına ait gözetleme kulelerini hedef aldığı belirtilmişti. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kulelerde ağır hasar oluştuğu kaydedilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız