Nadal'lı doping reklamı İspanyolları kızdırdı

Fransa'da, İspanyol bisikletçi Contador'un doping cezasıyla alay edilen animasyon reklamında, İspanyol tenisçi Rafael Nadal'ın kullanılması tepki çekti.

Haberler Anadolu Ajansı 08.02.2012 - 19:01

İspanyol bisikletçi Alberto Contador'un dopingli madde kullandığı iddiasıyla 2 yıl yarışlardan men cezası almasını alaylı bir şekilde animasyonla sunan Fransız televizyonu Canal, İspanyolları kızdırdı.

Fransız televizyonunda yayınlanan bir animasyon videoda İspanyol tenisçi Rafael Nadal kullanılarak, İspanyol sporcuların dopingle başarı sağladığı imasında bulunuldu.

Animasyonda, arabasıyla giderken benzini biten Nadal, bir benzin istasyonunda durup bir şişe su içtikten sonra otomobilinin benzin deposuna idrarını yapıyor ve otomobil süratli bir şekilde uzaklaşıyor. Polis tarafından durdurulan Nadal'a, saatte 280 kilometre hızla gittiği belirtilip ceza kesilirken, animasyon, ''İspanyol sporcular rastlantı eseri kazanmıyor'' denilerek sona eriyor.

İspanyol medyasının internet sayfalarında dolaşan ve tepki alan animasyon video ile ilgili İspanya Tenis Federasyonu da devreye girerek, Fransız televizyonu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız