Trump'ın uçağı 5 Mart'ta acil iniş yapmış

Eski ABD Başkanı Trump'ın uçağının 5 Mart'ta motor arızası nedeniyle acil iniş yaptığı ortaya çıktı. Trump'ın tahsis edilen başka bir uçakla Palm Beach'teki evine ulaştığı belirtildi.

Haberler AP, Anadolu Ajansı 09.03.2022 - 23:10

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın uçağının 5 Mart Cumartesi günü motor arızası nedeniyle acil iniş yaptığı ortaya çıktı.
Politico'nun konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Trump'ın uçağı cumartesi günü New Orleans'ta Cumhuriyetçi Ulusal Komite'nin düzenlediği etkinliğin ardından arıza yaptı.

Trump'ın evinin bulunduğu Palm Beach'e dönmek üzere havalanan ve 20-30 dakika kadar havada kalan uçak, motorlarındaki arıza nedeniyle New Orleans Havalimanı'na dönerek acil iniş yaptı.

Uçağın acil iniş yapması üzerine Cumhuriyetçi Ulusal Komite bir bağışçıya ulaştı ve Trump'a başka bir uçak tahsis edildi. Trump 6 Mart Pazar günü sabaha karşı 03.00 sularında evine ulaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız