1 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

1 Mayıs'ta okulların tatil olup olmadığı, binlerce öğrenci tarafından sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, okullarda tatil araştırması sürüyor. Peki, 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

Haberler ntv.com.tr 28.04.2023 - 15:49

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde okullar açık olacak mı sorusunun yanıtı, hafta sonu tatiline girecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığını merak eden öğrenciler, tatil araştırmalarını yapmaya başladı. Peki, 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

1 MAYIS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada ve ülkemizde resmi tatiller arasında yer almaktadır.

Buna göre; 1 Mayıs'ta okullar kapalı olacak. Eğitim ve öğretime hafta sonu tatiliyle birlikte 3 gün ara verilecek.
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün resmi tatil olup olmadığı, 2023 yılı resmi tatil takviminin yayımlanmasıyla birlikte belli oldu.

Buna göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Yasaya göre, 1 Mayıs'ta 1 gün resmi tatil uygulanacak ve kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız