'İç'eride iş çok

İç Mimarlık birçok öğrenci tarafından tercih edilen bir bölüm. Öğrenciler, sanatla iç içe olması ve yüksek gelir imkanları nedeniyle İç Mimarlık Bölümü’nü tercih ediyor.

Haberler 20.08.2015 - 00:49

İç Mimarlık Bölümü, mezunlarına geniş bir iş yelpazesi sunuyor. Sanılanın aksine iç mimarlar sadece tasarım yapmıyor. Nişantaşı Üniversitesi Kariyer ve Sektör İlişkileri Merkezi uzmanları, iç mimarlık öğrencilerinin eğitimleri sırasında uygulamalı derslerde öğrendiklerinin, yaptıkları stajların birçok iş alanı açtığını söylüyorlar.

Kariyer ve Sektör İlişkileri Merkezi uzmanları, mezunların iç mimarlık ve mimarlık ofislerinde, kamu sektöründe ve özel sektörde faaliyette bulunan kuruluşların yapı departmanlarında, yapı eksenli firmaların pazarlama departmanlarında, seri ya da kupon üretim yapan mobilya firmalarında, ithal mobilya ve iç mimari ürünleri satan firmalarda, mutfak ve banyo ürünleri üreten veya satan firmalarda tasarımcı, uygulamacı, kontrolör, danışman ve şantiye sorumlusu olarak istihdam edilebildiğini belirtiyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız