YÖK "doçentliğe ilişkin görüş" yelpazesini genişletti

Yükseköğretim Kurulu, doçentlik sınavı sürecine ilişkin, üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerini alacak.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2017 - 15:56

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), doçentlik sınav süreci konusunda üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerinin alınması kararlaştırıldı.

Yükseköğretim Kurulu tarafından doçentlik sınav sürecine dair üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerinin alınmasına karar verildi.

Doçentlik sınav sürecinde, sözlü sınavın kaldırılmasını da içeren tüm görüş ve önerilerin 6 Kasım'a kadar "personel@yok.gov.tr" adresine e-posta olarak iletilmesi istendi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, doçentlik sınav sürecine ilişkin, özellikle adaylardan gelen şikayetler üzerine yeni bir çalışma başlattıklarını ve görüşlerin istenmesi konusunda üniversitelere yazı gönderdiklerini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız