Çiftçi kredileri ertelendi mi? (Çiftçi kredileri ne zamana kadar ertelendi?)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaf ve çiftçiye destek paketleri açıkladı. Buna göre çiftçilerin kredileri ertelendi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada, kredi borçlarının ne zamana kadar ertelendiğine dair açıklama yapılmadı.

Haberler 18.05.2021 - 15:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pandemi nedeniyle çiftçilere kredi ertelemeleriyle ilgili müjde verdi. Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada, ''Çiftçilerimize de müjdelerimiz var. Ramazan ayı boyunca 180 bin ton patates ve kuru soğanı alarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları ertelenecektir'' dedi.

Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine borcu olan çiftçilerin kredilerinin ertelendiği açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi ve kuralık nedeniyle zorlu günler yaşayan ve arazisi zarar gören çiftçilerin bu ertelemeden yararlanabileceklerini söyledi.

Çiftçiler için kredi borçlarının ne zamana kadar ertelendiği merak konusu olurken, yaptığı açıklamada borçların ne zamana kadar ertelendiğine dair bir tarih söylenmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız