Dolar kuru bugün ne kadar? (13 Mayıs 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 13.05.2020 - 16:56

Geçen hafta 7.26 ile tarihi zirveyi gören, dün de 7'nin altına gerileyen dolar/TL bu sabaha 6.98'de başladı.

Kur bugün 6,97'den; euro/TL de 7,57'den işlem görüyor.

Lira dün dolar karşısında yüzde 1'den fazla artışla en çok değer kazanan gelişen ülke para birimi olmuştu.

Uzmanlar, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve karantina tedbirlerinin kaldırılmasına yönelik haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam edeceğini belirtti.

POWELL: NEGATİF FAİZLER ABD’DE CAZİP BİR POLİTİKA DEĞİL

Peterson Uluslararası Ekonomi Enstitüsü'nde güncel ekonomik gelişmelerle ilgili açıklamalar yapan Fed Başkanı Jerome Powell, ekonomik görünümün yüksek oranda belirsiz ve aşağı yönlü risklerin ciddi olduğunu vurguladı. Powel, son günlerde Başkan Trump tarafından da dile getirilen negatif faiz için, "ABD’de cazip bir politika değil" dedi. 

Powell, pandeminin bir sonraki fazını değerlendirdiği konuşmasında ekonomik faaliyetlerdeki bozulmanın ölçek ve hızının benzersiz olduğunu ve uzun bir süre zayıf büyüme görülebileceğini söyledi. 

Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,98'in altında kapanış olması durumunda düşüşün ivme kazanacağını ve 6,90'ın gündeme geleceğini kaydetti

CORONA VİRÜS İŞ HAYATINI NASIL ETKİLEDİ?-VİDEO

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız