Dolar kuru bugün ne kadar? (7 Eylül 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 07.09.2021 - 16:34

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından 8,34-8,35 civarında seyrediyor. Euro/TL'de ise 9,87-9,89 seviyelerinde yatay hareketler söz konusu.

Dolar endeksi yatay seyirle 92,19 seviyesinde seyrederken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artışla 1,1880'den alıcı buluyor.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Petrol fiyatları Suudi Arabistan'ın Asya ülkelerine sattığı ham petrol fiyatlarını düşürmesinin ardından talep endişeleriyle oynak seyrediyor. Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı yüzde 0,1 artışla 72,26 dolara yükseldi.

Uzmanlar, küresel bazda makro ekonomik verilerdeki karışık sinyallerin destekleyici para politikalarının bir süre daha uygulamada kalacağı beklentisiyle gelişmekte olan ülke para birimlerini desteklediğini bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız