Gümüş fiyatları zirveyi gördü (Gümüş fiyatları ne kadar?)

Son günlerde tüm dünyada adını duyuran Reddit yatırımcıları'nın toplu alımları sonrası gümüş fiyatları son yılların en yüksek seviyesini gördü. Gümüş fiyatlarında yaşanan yükseliş dikkat çekti.

Haberler 02.02.2021 - 11:26

Gümüş fiyatları son dönemde yükselişiyle dikkat çekiyor. Yatırımını gümüşe yapanlar gümüş fiyatlarında yaşanan yükselişin nedenlerini araştırıyor.

Reddit gruplarının son dönemde kripto para hamleleri çok konuşuluyordu. GameStop'a yatırım yaparak şirketin değerini katlayan Reddit yatırımcıları bu kez gümüşe yöneldi. Reddit borsacıları emtia fiyatlarının da artmasına neden oldu.

Gümüşün dünya çapında yatırımcı forumlarında gündeme gelmesi ile ons fiyatı Cuma gününe göre yüzde 11 artarak 30 dolara yükseldi. Gümüş son sekiz yılın zirvesini gördü.

Analistler bu hareketliliğin Şubat ayının ilk yarısına damga vurmasını bekliyor ancak küçük yatırımcıları uyarıyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 

Gümüş bugün 6,37 liradan satılıyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız