Günlük burç yorumları (25 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 25 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 25.04.2024 - 09:52

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün tüm gün boyunca Ay akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Dolunay sonrası Ay’ın ışığını kaybetmeye başladığı bu evrede, Uranüs ve Jüpiter gezegenleri ile oluşturacağı karşıtlık açısı duygusal açıdan çalkantılı bir süreci yaşatabilir.

    Bırakmamız, vazgeçmemiz gereken duygular neyse bizi meşgul edebilir. Ay’ın Satürn, Mars ve Neptün ile oluşturacağı olumlu bağlantılar iyileşme ve şifalanma yönünde aldığımız kararlardan vazgeçmememiz gerektiğini vurguluyor. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek adına bu süreçte nelerden vazgeçeceğimizi sorgular vaziyetteyiz. Merkür öğle saatlerinden sonra ileri hareketine geçiyor, zihnimiz daha hızlı çalışmaya başlayacak. Harekete geçme konusunda daha azimli olacağımız bir gün karşımızda.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün finansal konularda beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Ticari girişimler, anlaşmalar için öğleden sonraki saatler daha uygun olacaktır. Kendi isteklerinizi daha net anlatabilir pozisyona geleceksiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün ortaklarınız ve partnerinizle ilgili konularda duygusal ve fikirsel ayrılıklar meydana gelebilir. Ancak zihninizde beliren düşünceleri daha net anlatabilme şansı yaratacaksınız. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili güveninizi zedeleyecek durumlar meydana gelebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür bugün öğle saatlerinden sonra ileri hareketine geçiyor. Arkadaşlarınızla konuşmak ve onlarla dertleşmek iyi hissettirebilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, çocuklar ve aşk hayatınızdaki duygusal geçişleri düzene koymaya başlayacaksınız. Yatırımlar konusunda kazanç sağlayacağınız sonuçlar elde edebilirsiniz. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, aile ve ev yaşamınızla ilgili sarsıcı gelişmeler yaşanmış olabilir. Ancak güven duygunuz tüm bunları aşabilmeniz konusunda size yardım edecek. Eşitlik ve adalet konusunda kendinizi daha fazla ifade etmeniz gereken durumlar olabilir. Seyahatler ve vize başvuruları konusundaki gecikmeler son bulacak. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün yakın çevrenizden çarpıcı bilgiler edinebilirsiniz. Uzun süredir sizden saklanan bilgilerin ortaya çıkışı şaşkınlığa sebep olabilir. Kısa seyahatler, yakın akrabalarınız ile görüşebilir, komşularınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözümleyebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün finansal konularda toparlanma süreci başlayacak. Beklediğiniz ödemelerin bir kısmı gelebilir. Ortaklıklar konusunda yaşadığınız iletişim sorunları çözüme kavuşuyor.  

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün eşiniz veya ortaklarınızla duygusal açıdan anlaşmak, uzlaşmak zor olabilir. Çalışma hayatınızda beraber olduğunuz insanlar, hizmet aldığınız firmalar ile ilgili sorunlar çözülmeye başlıyor. Bir süredir bitirmeye odaklandığınız işlerinizi bugün bitirebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün iç dünyanızda duygusal geçişlerin yoğun olduğu bir gün. Öğleden sonra çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili yaşadığınız iletişimsel sorunlar çözülmeye başlıyor. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili sizi şaşırtacak durumlar meydana gelebilir. Hiç beklemediğiniz insanlardan zarar görüp, beklemediğiniz insanlardan yardım alabilirsiniz. Aile ve ev yaşamınızla ilgili konularda yaşadığınız aksaklıklar, gecikmeler, iletişim sorunları çözülmeye başlıyor. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kariyer ve aileniz arasında denge kurma çabasında olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların desteğini alarak kariyer hayatınızla ilgili yeni fikirlerinizi, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. 

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün akrabalar ve yakın çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına yönelik hareket edeceksiniz. Bir yandan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak isterken diğer tarafta tüm düşüncelerinizi paylaşma çabasında olacaksınız. Bu durum iç dünyanızda bir dengesizlik oluşturabilir. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız