Corona virüs hastası çift yoğun bakımda 50. evlilik yıl dönümlerini kutladı 

İtalya’da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle yoğun bakım ünitesinde bulunan bir çift, 50. evlilik yıl dönümlerini hastane personelinin yardımıyla kutladı.

Haberler ntv.com.tr 15.04.2020 - 15:07 Son Güncelleme : 15.04.2020 - 15:36

  • 1

    İtalya’nın doğusundaki Marche bölgesinde yer alan Murri Hastanesi’nde yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 71 yaşındaki Sandra ve 73 yaşındaki eşi Giancarlo, 50. evlilik yıl dönümlerini sıradışı bir şekilde kutladı.

  • 2

    Çiftle birlikte çalışan rehabilitasyon hemşiresi Roberta Ferretti hastalarına ve iş arkadaşlarına moral sağlaması amacıyla kutlmayı planladı. Ferretti ekip arkadaşlarıyla birlikte pastayı hazırladı ve çiftin yataklarını el ele tutuşacak kadar yakınlaştırdı.

  • 3

    "BİZE TÜM FEDAKARLIĞIMIZA DEĞDİĞİNİ GÖSTERDİ"

    Rehabilitasyon hemşiresi, kutlamaya ilişkin  “Küçük bir pastanın üzerine mum yerine 50 şekli koyduk çünkü oksijen tanklarının yakınında onları yakamıyorsunuz. Düğün Marşı’nı çaldığımız esnada hastalar, sahip oldukları az güce rağmen el ele tutuştu. İnanılmaz bir andı, çok güzeldi. Sadece bu dakikalar bize yaptığımız tüm fedakarlıkların boşuna olmadığını gösterdi. Giancarlo, eşine onu ne kadar sevdiğini tekrar tekrar söyledi. Gözyaşlarına boğulduk. Hayatta kovaladığınız tüm sevgiyi o odada hissedebiliyordunuz” açıklamasını yaptı.
  • 4

    Daha sonra,  hastane personeli tarafında çiftin Gianluca ve Andrea adındaki çocuklarına kutlamanın bir fotoğrafı gönderildi.

  • 5

    Yaşlı çiftin çocukları, ise çalışanlara teşekkür ederek, “Harika bir hediye aldık. Ebeveynlerimiz birlikte olmak için doğmuşlar. Onlar eski moda bir çift, artık var olmayanlardan..." ifadelerini kullandı.

  • 6

    Fotoğraflarda, çifti çevreleyen ve elleri ile kalp yapan tam koruyucu giysiler içindeki hastane personeli görünüyor.  


  • 7

    ÇİFT CORONA VİRÜSÜ YENDİ

    Yerel basında çıkan haberlerde, çiftin artık corona virüsten kurtulduğu ve birlikte taburcu edileceği belirtildi.

    Öte yandan, yeni tip corona virüs vakalarındaki artışın düşüşe geçtiği İtalya’da şu ana kadar 162 bin 488 vaka ve 21 bin 67 ölüm bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız