YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 2023 TYT sonuç açıklama tarihi

YKS sonuçları için geri sayım başladı. Üniversiteye yerleştirmede YKS sonuçları bu hafta içinde ilan edilecek. Geçtiğimiz Haziran ayında yurt genelinde gerçekleştirilen YKS sınavının sonuçları, ÖSYM'nin değerlendirmelerini tamamlamasının ardından Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sorgulanabilecek. YKS sınav sonuçları sonrasında süreç tercih aşaması ile devam edecek. Peki, 2023 YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 17.07.2023 - 08:58 Son Güncelleme : 17.07.2023 - 09:30

  • 1
    2023 YKS üniversite sınavı sonuçları açıklaması, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek. ÖSYM üzerinden sonuçları görüntüleyecek olan öğrenciler, buna göre tercih aşamasına dahil olabilecek. İşte, 2023 TYT sonuç açıklama tarihi...
  • 2

    YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuç tarihi 2023 ÖSYM takviminde paylaşıldı.

    Takvime göre; YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde duyurulacak.
  • 3

    YKS SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

    Üniversite adayları, 2023 YKS sonuçlarını TC. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.
  • 4

    YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    Üniversite tercih tarihleri henüz ÖSYM tarafından duyurulmadı.

    Fakat Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ilan edilmesinin ardından tercih sürecinin başlaması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız