Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

İş otelleri hızlı globalleşmenin turizm sektörüne bir armağanı... İş adamı, bir yandan şirketiyle çok hızlı haberleşecek, diğer yandan TV’den piyasaları izleyecek. Otelden çıktığında kısa sürede toplantı merkezine gidecek. Sonra da yeni bir kenti tanımanın keyfini çıkaracak. Peki Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli hangileri? CNBC-e Business’ın belirlediği 10 kişilik jüri, Türkiye’nin en iyi 25 iş otelini seçti.

Haberler 25.11.2009 - 11:14

  • 1

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    İş otelleri hızlı globalleşmenin turizm sektörüne bir armağanı... İş adamı, bir yandan şirketiyle çok hızlı haberleşecek, diğer yandan TV’den piyasaları izleyecek. Otelden çıktığında kısa sürede toplantı merkezine gidecek. Sonra da yeni bir kenti tanımanın keyfini çıkaracak. Peki Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli hangileri? CNBC-e Business’ın belirlediği 10 kişilik jüri, Türkiye’nin en iyi 25 iş otelini seçti.
  • 2

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Jüride yer alan isimler şöyle: Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat, A&B İletişim Genel Müdürü Sibel Asna, Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Coca Cola İçecek Pazarlama Direktörü Tugay Keskin, Ekin Grubu Editörü Fehmi Köfteoğlu, Atlas İş Geliştirme Şirketi Başkanı Tavit Köletavitoğlu, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Vahap Munyar, VİP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu ve Profesyonel turizm rehberi Saffet Emre Tonguç.
  • 3

    1 - Four Seasons Hotel At The Bosphorus İstanbul

    Otel 19. yüzyıla ait Atik Ali Paşa Yalısı’nın yeniden düzenlenmesinden sonra işletmeye açıldı. Faaliyete geçeli henüz iki yıl bile olmadı ama çok sayıda ödülü var. İstenildiğinde genişleyen kral dairesi, 250 metrekarelik ana oda ile yanındaki iki süiti bünyesine alarak 370 metrekarelik tek bir oda haline gelebiliyor. Bu haliyle dairenin gecelik fiyatı 20 bin euro’yu buluyor. Business center, kablosuz internet, SPA ve fitness center, kapalı ve açık yüzme havuzu, küçük ve büyük iş toplantıları için alternatifli salonlar, otopark. Boğaz kıyısında bulunması artı bir puan. Taksim, Levent, Maslak, Eminönü gibi önemli iş ve finans merkezlerine ulaşım kolay.
  • 4

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    A&B İletişim Genel Müdürü Sibel Asna bu otel için “Son derece profesyonel, standartları belirlenmiş, sürpriz yaşanmayacak, müşteri odaklı gerçek bir kurum” diyor. Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş da, lokasyon açısından çok iyi konumda bulunduğuna ve bir iş otelinde aranan hemen bütün özellikleri taşıdığına vurgu yapıyor.
  • 5

    2 - Sheraton Hotel&Convention Center Ankara

    1991 yılından bu yana şehrin tam merkezinde, Meclis ve Başbakanlık dahil en önemli resmi ve özel kurumlara yakın bir noktada. Otel toplam 19 salonuyla beş kişilik toplantıdan 1650 kişilik davete kadar her türlü etkinliğe imkan tanıyor. 7 gün 24 saat açık business center, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek son teknolojiyle donatılmış. Gece işten geç gelen misafirler için iki adet squash ve gece de oynamaya elverişli tenis kortları, 23’e kadar açık olan kapalı havuz, sauna, buhar odası, jakuzi ve masaj imkanları var. Fitness salonunda modern cihazlar bulunuyor. Otopark ve vale servisi mevcut.
  • 6

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Atlas Arazi ve İş Geliştirme Şirketi Başkanı Tavit Köletavitoğlu bu oteli, “Konumu, ortak mekanları ve imkanlarıyla iş dünyasının Ankara’daki merkezi” olarak tanımlıyor. Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş da otelin öne çıkan yanlarını, “Personelin müşteriyi tanıması, çevrenin hareketli olması, kamu binalarına yakınlığı” olarak özetliyor. Bir iş otelinde olması gereken pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Restoranları Brasserie One ve L’Angoletto, yemek ve servis kalitesiyle çok iddialı.
  • 7

    3 – Swissotel The Bosphorus İstanbul

    Taksim-Beyoğlu, Nişantaşı ve Beşiktaş’a yürüme mesafesinde. Kentin iş ve finans merkezlerine de yakın. 600 misafir odası ve süitleriyle standart bir odanın konforundan kral dairesine kadar geniş bir yelpazede konaklama imkanı sunuyor. Boğaz manzarasına sahip iki adet “Presidential Suit”, çok özel konuklar için düşünülmüş. Bünyesindeki 28 çok fonksiyonlu toplantı odası, iş dünyasının farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek esnekliğe sahip. 90 kişi kapasiteli Gaja Event Lounge da her türlü toplantı ve etkinliğe açık. Tüm ekipmanların tek bir kumandayla yönlendirilebildiği salonlarda plazma TV, DVD oynatıcı, ses sistemi, kahve makinesi var. Business center’da ise renkli fotokopi, faks, internet ve yazıcı hizmeti ile asistanlık servisi sunuluyor. Salonların hepsinde kablosuz hızlı internet hizmetlerinden de faydalanılabiliyor.
  • 8

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat’a göre otel, yemek, kokteyl ve toplantı düzenlemek isteyenlere sunduğu geniş yelpazeyle öne çıkıyor. Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener’e göre ise iş merkezlerine yakınlığı ve hizmet kalitesi dikkat çekiyor. Gaja Restaurant’da 100’den fazla seçenekten oluşan zengin bir şarap mönüsü var.
  • 9

    4 - Swissotel Grand Efes İzmir

    Havaalanına 15 kilometre uzaklıktaki otel, şehrin dinamik iş ve alışveriş sahalarına yakınlığı, Uluslararası İzmir Fuarı’na ve kentin sahil şeridini oluşturan Kordon’a yürüme mesafesindeki konumuyla ulaşım rahatlığı sağlıyor. 55’i özel tasarlanmış süitlerden oluşan, son teknolojilerle donatılmış 402 odaya sahip. Bölünebilir 19 toplantı salonu, konferans ve balo salonlarıyla Grand Efes Convention Centre, her türlü etkinlik ve organizasyon için alternatif sunuyor.
  • 10

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Visitur’un Başkanı Talha Çamaş’a göre bir iş otelinde bulunması gereken tüm özellikleri barındıran İzmir’in tek oteli şimdilik burası. Dünyanın Lider Otelleri (The Leading Hotels of The World) üyesi.
  • 11

    5 – Çırağan Palace Kempinski İstanbul

    İstanbul’da Boğaz Kıyısı’nda Beşiktaş ve Ortaköy arasında konumlanan Çırağan Palace Kempinski’de 313 oda var. Odalar, manzara (İstanbul Boğazı ve Yıldız Parkı), büyüklük ve donanımın da aralarında bulunduğu 20’ye yakın kategoriye göre sınıflandırılıyor. 11’i saray kısmında olmak üzere yaklaşık 30 süit odayla hizmet veriliyor. Otelde 20’ye yakın toplantı, bir balo salonu yer alıyor.
  • 12

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    İstanbul Boğazı’nın kıyısındaki konumu ve Türkiye’nin tek saray oteli olması Çırağan Palace Kempinski’ye çok büyük bir prestij sağlıyor. Tamamı gün ışığından faydalanabilen toplantı odalarının büyük çoğunluğu aynı zamanda Boğaz manzarasına sahip. Tüm iş, finans ve kongre merkezlerine yakın oluşu bir avantaj. Zamana karşı yarışan konuklar› için helikopter, bot ve limuzinle transferler de gerçekleştirebiliyor.
  • 13

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Ayrıca Türkiye’de kiralanabilen tek Maybach ile en üst düzey limuzin ulaşımını bu otel sunuyor. Odaları, toplantı mekanları, yiyecek-içecek servisleri ve teknolojik ekipmanlar misafirlerin ihtiyaçlarına uygun şekilde sunuluyor. Saray kısmındaki mekanların değişik alternatifler için kullanılabilmesi, farklı giriş-çıkış kapılarının olması ve son teknolojiyle üretilmiş ekipmanların kullanılması, otelin artı hanesine yazılan diğer faktörler. Otel, kablosuz hızlı internet ağını, otelin ve sarayın her alanında ücretsiz olarak sağl›yor. Toplantı aralarında kişiye özel, yiyecek-içecek alternatifleri sunulabiliyor. Toplantıların kahve aralarında isteyen konuklara boyun ve bel masajı yapılıyor.
  • 14

    6 - Hyatt Regency İstanbul

    Sadece iş ve finansın değil, deyim yerindeyse hayatın tam merkezinde bir otel denilebilir. Taksim ve Harbiye Kongre Vadisi’ne yürüme mesafesinde. Hemen yakınındaki metro istasyonu sayesinde iş ve finans dünyasının yayıldığı Şişli, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, Levent, Maslak güzergahına ulaşım kolay.
  • 15

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Toplam 360 oda var. Tüm odalarda internet bağlantısı, telesekreterli ve telekonferansa uygun telefonlar, uydu yayınlı TV ve radyo bulunuyor. 22 adet Regency Suite, üç adet Regency Executive Suite ve bir adet Kral Dairesi var. Fiziksel engelliler için özel tasarlanmış odalar ve sekiz tane de ev konforu sunan lüks döşenmiş apartman dairesi mevcut. Bir iş otelinde bulunması gereken hemen bütün hizmetler veriliyor, her türlü müşteri talebi 24 saat aralıksız değerlendiriliyor. Konuklar, havalimanı servisi ve çocuk bakıcısı hizmetleri de alabiliyor. Kablosuz hızlı internet, kuaför ve güzellik salonu hizmetleri, limuzin ve araba kiralama ile sekreterlik de sunulan imkanlar arasında. Tüm toplantı salonlarında ses, görüntü ve havalandırma sistemleri de dahil uzaktan kumandayla yönetilebilen bir altyapı mevcut. Fitness stüdyosu, yoga ve pilates için egzersiz odası, masaj, yüz ve vücut bakımı ile SPA bakımlarını sunan özel tasarlanmış terapi odaları var. A&B İletişim Genel Müdürü Sibel Asna, “Çok profesyonel bir ekiple şehrin kalbinde tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir kurum” diye tanımlıyor Hyatt Regency İstanbul’u... Otelde bulunan 13 toplantı salonunun kullanıma göre şekli ve ebadı değişebiliyor.
  • 16

    7 - Hilton İstanbul

    1955 yılından bu yana hizmette olan Hilton İstanbul, kentin ilk beş yıldızlı oteli unvanına sahip. Şehrin tam merkezinde, Taksim, Osmanbey ve Nişantaşı’nın yanı sıra Harbiye Kongre Vadisi’ne yürüme mesafesinde. Şişli, Mecidiyeköy, Esentepe, Zincirlikuyu, Levent ve Maslak güzergahına ulaşım da metro sayesinde oldukça kolay.
  • 17

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    13’ü süit ve 373’ü executive oda olmak üzere, 499 odası var. Executive oda ve süitlerinde konaklayan misafirlere hızlı check in/check out hizmetleri ile gün içinde yiyecek içecek ikramlarının yapıldığı ve ücretsiz internet erişiminin sağlandığı Boğaz manzarasına hakim Executive Lounge adlı bir servisi mevcut. Tüm odalarında ve genel alanlarda kablosuz internet erişimi sunuyor. Son teknoloji ürünü ekipmanlara sahip business center, 24 saat hizmet veriyor.
  • 18

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Toplantı odaları dünyaca ünlü bir standart olarak kabul edilen “Hilton Meetings” kalitesinde. Üç bin kişi kapasiteli Kongre ve Sergi Merkezi, birçok ünlü etkinlik, fuar ve davete ev sahipliği yapıyor. 27 toplantı odasıyla misafirlerine büyük ve küçük ölçekli birçok toplantı odası seçeneği sunuyor. 1965’ten bu yana iş dünyasının en önemli ve özel yemeklerini düzenlediği, Boğaz manzarasına hakim, ödüllü “fine dining restaurant”ı The Roof Restaurant&Bar, iş insanlarının ilgisini çekiyor. Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Hilton İstanbul için “Profesyonel, kaliteli, çözümcü hizmet anlayışına sahip ve çok merkezi” diyor. Boğaz manzaralı balkon keyfinde bir numara. 499 odanın tümü balkonlu.
  • 19

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Konukların ücretsiz olarak kullanabildiği fitness, havuz, buhar odası, Türk hamamı, jakuzi, squash gibi birimlerden oluşan Life Style Sağlık&Spa Merkezi, halen 800 civarında aktif üyeye sahip. Çevreye uyumlu, doğa dostu hijyen ve temizlik kimyasallarının kullanıldığı otel, ihbar-yangın önleme güvenlik sistemine sahip. Havaalanı-otel arasında ücretsiz tranfer hizmeti sunan Dedeman Konya için A&B İletişim Genel Müdürü Sibel Asna, “Teknik donanımı ve donanıma yardımcı personeliyle, ihtiyaçlara beklentilerin üzerinde cevap veriyor. Housekeeping hizmetleri çok titiz, müşteri ilişkileri profesyonel düzeyde” diyor. Günlük olarak yayınlanan otel gazetesi Dedeman Konya, günün gündemi konusunda okuyucularını bilgilendiriyor.
  • 20

    9 – Hilton Sa Adana

    Seyhan Nehri ve 1800 yıllık tarihi Taşköprü’nün manzarasına karşı konumlanmış durumda. Şehir merkezine 3, havaalanına ise 5 kilometre uzaklıkta. 17 katında 17’si süit olmak üzere, toplam 455 yatak kapasitesiyle 308 odası var. İş dünyasının taleplerine uygun olarak tasarlanan otelin son üç katı, özel donanımlı 59 executive oda ve gün boyunca misafirlerinin kullanımına açık Executive Lounge’a ayrılmış. Tüm odalarda kablosuz internet erişimi imkanı var. Otelde “Hilton Meetings” standartlarında tümü gün ışığı alan 15 toplantı salonuna ilaveten 500 kişilik çok amaçlı salon ve 1000 kişilik balo salonu yer alıyor. Otel açıldığı günden bu yana gerek ulusal gerekse uluslararası pek çok sempozyum ve kongreye ev sahipliği yapmış. Bu tip organizasyonların kentte gerçekleştirilmesine ön ayak olarak Adana’nın tanıtımına da katkı sağlıyor. Restoranlara gelince... Yerel lezzetlerin de ağırlıklı olarak yer aldığı açık büfesiyle Spice Market, özel akşam yemekleri için dünya mutfaklarından örnekler sunan Chibo isimli restoranları, Zeytini Bar ve The Gallery Lounge&Terrace, favori mekanlar arasında. Lobi restoranlar ve toplantı salonlarının bulunduğu katlarda kablosuz internet erişimi mevcut. Aerobik ve fitness odaları, Türk hamamı, jakuzi, saunalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol sahası ve Vita-Bar, sağlığını ihmal etmek istemeyenler için düşünülmüş. Seyhan Nehri boyunca uzanan keyifli bir koşu parkuru var.
  • 21

    10 – Conrad İstanbul

    Taksim’e ve Harbiye Kongre Vadisi’ne yaklaşık 3 kilometre mesafede. Finans kuruluşları ile ticaret merkezlerinin konumlandığı Zincirlikuyu, Levent, Maslak hattına ulaşım çok kolay. Bu hat, ana yollara kolaylıkla çıkarak, gerek Avrupa gerekse Anadolu yakasındaki noktalara ulaşım kolaylığı sağlıyor.
  • 22

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Beşiktaş’taki iskeleler sayesinde deniz otobüsü ve deniz taksi gibi araçlarla İstanbul’un tüm kıyı semtlerinin yanı sıra Marmara kıyısındaki diğer önemli yerleşim birimlerine de ulaşmak mümkün. Beşiktaş’taki otel, Conrad Hotels&Resorts markasının en beğenilenlerinden...
  • 23

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    İş amaçlı seyahat eden misafirlerinin beklentilerine göre tasarlanmış 160 business, 79 executive ve 35 süit olmak üzere toplam 590 odaya sahip. Executive odalarında hızlı check in/check out, özel danışma hizmetleri, farklı dillerde yerli ve uluslararası yayın seçenekleri sunuluyor. Oda ve süitlerin yanı sıra 3 bin metrekarelik birbirine bağlı, üç kata yayılmış konferans merkezi de iş insanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde.
  • 24

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Kentin en büyük kolonsuz balo salonlarından biri de Conrad ‹stanbul’da. Bir kısmı deniz manzaralı çok amaçlı 27 toplantı odası ve geniş fuayeleriyle 24 saat servisli iş merkezi de konukların hizmetinde. Ergonomik ofis mobilyaları, kablosuz internet ve son teknolojiye sahip görsel ve işitsel sunum ekipmanlarıyla bütün odalarda tam donanımlı olarak servis veriyor. İstanbul’u ziyaret eden yabancı liderlerin tercih ettiği yerler arasında... ABD Başkanı Barack Obama da bu otelde kalmıştı.
  • 25

    11 - Point Hotel Barbaros İstanbul

    52’si executive olmak üzere 210 odası ve 300 metrekarelik bir kral dairesi var. Şehir merkezinde, Esentepe’de bulunan otel, Beşiktaş, Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Levent ve Maslak gibi iş merkezlerine çok yakın. Toplantı salonlarındaki video konferans altyapısı sayesinde davetliler dünyanın her yerinden toplantılara katılabiliyor.
  • 26

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Odalarda video konferans ve MSN yoluyla ücretsiz telefon görüşmesi imkanı var. Windows Media Center tabanlı interaktif TV sistemiyle internet üzerinden 1000 TV kanalı ve bir o kadar radyoya ulaşılabiliyor.
  • 27

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Son teknolojiyle donatılan farklı büyüklüklerde 18 toplantı salonu mevcut. 900 metrekarelik balo salonunda da oturmalı düzende 800 kişiye kadar misafir ağırlanabiliyor. Bill Gates’in bu otelde gözü var. Microsoft Business Center ve Windows Media Center adında yüksek teknolojili iki merkezine sahip.
  • 28

    12 - Marriott Hotel Asia İstanbul

    yakın. 219’u deluxe, 18’i süit, biri presidential süit olmak üzere toplam 238 odası var. Executive odalar, Adalar’ı da içine alan Marmara Denizi manzarasına sahip. Orange Güney Akdeniz isimli restoranı, Cezayir, Fas, İtalya, Fransa ve İspanya mutfaklarından örnekler sunuyor.
  • 29

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Otel misafirlerine 24 saat oda servisi, kişisel isteklerle ilgilenen concierge servisi, business center, kablolu ve kablosuz hızlı internet erişimi, sekreterlik servisleri ve kiralanabilir ofis makinaları gibi imkanlar sağlıyor. Üç balo salonu ve dokuz toplantı odası var. Gün ışığı alan boardroom salonlarında gün içinde birer saat ücretsiz toplantı fırsatı sunuluyor. İş sonrası rahatlamak isteyenler için SPA bölümünde Türk hamamı ve kese köpük masajı, fitness bölümünde ücretsiz spor imkanı var. Oda tavanları yüksek. Ferahlığa önem verenler için...
  • 30

    13 - Radisson Blu Bosphorus İstanbul

    Beşiktaş Ortaköy’deki Radisson Blu Bosphorus Hotel’den şehrin istenilen noktalarına denizden ve karadan ulaşım mümkün. Yürüme mesafesindeki Ortaköy İskelesi’nden deniz ulaşımı imkanları kullanılabiliyor.
  • 31

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Çoğunluğu Boğaziçi manzaralı, 11’i süit, 12’si business class olmak üzere toplam 120 odası var. Radisson Blu Bosphorus’un hepsi de konferans teknolojisi ve ücretsiz internet imkanlarıyla donatılmış altı toplantı mekanı bulunuyor. İş toplantıları konusunda Toplantı Yönetimi Sertifikası’na sahip Türkiye’deki ilk otel. İsteyen konukların şoförlü araç tahsisi gibi ekstra talepleri de karşılanıyor.
  • 32

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Boğaz kıyısındaki StarBoard Restaurant ve Cruise Lounge&Bar ile Pupa Terrace dikkat çeken yeme içme mekanları. Bünyesinde bir Japon restoranı ile ‹stanbul Jazz Center’ı da barındıran otelin sağlık ve güzellik merkezi, hamam, sauna, jakuzi, masaj terapileri, solarium ve buhar odaları, özel eğitmenlerin bulunduğu spor salonu ve kuaförü var. Ünlü Japon restoranı Zuma’yı bünyesinde barındırıyor.
  • 33

    14 – Anemon Ege İzmir

    Otel, ülke çapında 12 noktada hizmet sunan Anemon oteller zincirinin bir halkası... İzmir Bornova’daki Ege Üniversitesi kampüsü içinde yer alıyor. İzmir’in merkezine yalnızca 10 dakika uzaklıktaki otelden, 15 kilometre mesafedeki Adnan Menderes Havalimanı’na ücretsiz servis var. Çalışma ortamına elverişli çeşitli oda tipleri bulunan otelde konukların uyku alışkanlıklarına göre değişik yastıklar sunuluyor. Ücretsiz çay, kahve, su, gazete imkanları mevcut. Kablosuz internet bağlantısı var. Büyükten küçüğe her türlü toplantı için konferans, toplantı ve davet salonları, açık havuz, sauna, fitness ve masaj hizmeti bulunuyor. İş insanlarını günün stresinden uzaklaştırmak için otelin bahçesinde, çimlerin üzerinde minder keyfi yapılabilecek bir mekanı var.
  • 34

    15 - Novotel Trabzon

    Yomra Kaşüstü mevkiinde Karadeniz’in hemen kıyısında, Dünya Ticaret Merkezi’nin yanında bulunuyor. Havalimanına 5, şehir merkezine 10 dakika uzaklıktaki otel, 200 oda ve süit ile hizmet sunuyor. Süitler isimlerini Trabzon ve yöresindeki yaylalardan almış.
  • 35

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    15’ten 650 kişiliğe kadar farklı büyüklüklerde tam donanımlı dört toplantı salonu, hızlı ve kablosuz internet erişimi mevcut. SPA merkezi In Balance Wellness’ta kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna, dinlenme ve masaj odaları bulunuyor. 152 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahip bir de restoranı var. Hakiki Karadeniz yemekleri yemek isteyenler için... Nov’ist Restoran’da ağırlıklı olarak yerel lezzetler sunuluyor.
  • 36

    16 – Sheraton Ataköy İstanbul

    Bakırköy’deki Ataköy Marina ile deniz otobüsü terminalinin hemen yanında... Atatürk Havalimanı’na 8, Sultanahmet’e 10, Taksim’e 20 dakika mesafedeki otel, her üç noktaya da 07:00-20:30 saatleri arasında düzenli ulaşım sağlıyor. 24’ü süit, 32’si club olmak üzere tamamı deniz manzaralı 285 odaya sahip.
  • 37

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Ana restoranı Cook Book’un yanı sıra Uzak Doğu mutfağında da Asian Fusion isimli restoranıyla hizmet veriyor. Dokuz toplantı ve iki balo salonu var. Hızlı internet, podyum, ışık ve ses sistemi gibi birçok teknik donanım ve imkan var. Yüzme havuzları, masaj ve fitness salonu, koşu parkuru, tenis kortları, sauna ve hamam da mevcut. Marinaya beş dakika. Tekne kiralama imkanı var.
  • 38

    17 – Dedeman Antalya

    Antalya’nın merkezindeki Dedeman Hotel, havalimanına 15, otogara 13 kilometre mesafede. Altısı engellilere özel, biri kral dairesi, 18’i junior süit, 17’si senior süit olmak üzere 483 odası var. Odalarda direkt telefon, interaktif TV imkanları bulunuyor.
  • 39

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Akdeniz Restoran, Türkuaz Restaurant&Bar, Patara Cafe’nin yanı sıra gece kulüpleri de mevcut. Erken check-in, hızlı ve geç check-out imkanları, çamaşır servisi, kuaför, berber, mesaj, doktor, çocuk bakımı, açık-kapalı otopark, ücretsiz kablosuz internet, lostra, oto kiralama imkanları var.
  • 40

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    12 salonunda her türlü ihtiyaca dönük teknik altyapı mevcut. Açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, jakuzi, dinlenme odası, Türk hamamı, solaryum, masaj, cilt ve vücut bakımı, fitness, tenis, mavi bayraklı plaj, bilardo ve bowling salonları ile ücretsiz aquapark da sunulan imkanlar arasında. Kaydıraklı, minik şelaleli meşhur Aquapark, bu otelin bir kompleksi.
  • 41

    18 - Dedeman Gaziantep

    Dedeman Gaziantep Hotel&Convention Center, organize sanayi bölgesinin hemen yanında ve şehir merkezine 10, havalimanına 28 kilometre uzaklıkta. Bir kral dairesi, 27 süit, 24 executive oda ve 134 standart oda olmak üzere toplam 186 odaya sahip.
  • 42

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Her türlü teknik donanımı olan farklı büyüklüklerde sekiz salonu, toplantı, kongre, panel ve muhtelif organizasyonların yapılabilmesine olanak sağlıyor. Otel bünyesindeki restoranlardan La Luna Roof, Akdeniz mutfağından yemekler sunuyor.
  • 43

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Life Style SPA merkezinin de bulunduğu otel, erken check-in ve geç check-out imkanı, executive lounge, 24 saat oda servisi ve misafir ilişkileri, kuru temizleme, çamaşır servisi, doktor, açık-kapalı otopark, oto kiralama servisi, business center ve havaalanı transferi hizmetleri sunuyor.
  • 44

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Kablosuz internet kullanımı tüm odalarda ve genel alanlarda ücretsiz. Otele ait Rumkale Restoran’da ünlü Gaziantep mutfağından örnekler sunuluyor.
  • 45

    19 - Park Hyatt Maçka İstanbul

    Nişantaşı’ndaki Park Hyatt İstanbul-Maçka Palas’ta biri kral dairesi, 9’u süit olmak üzere büyüklükleri 50-250 metrekare arasında değişen 90 oda var. Tüm odalarda geniş bant hızlı internet, telesekreterli dijital telefon, plazma ekran televizyon, DVD oynatıcı ve ipod dock istasyonu gibi yüksek teknoloji ürünleri yer alıyor. Üst düzey mini toplantılar ve çok özel organizasyonlara dönük tasarlanmış 8 ve 20 kişilik kapasitelerde iki toplantı salonu bulunuyor.
  • 46

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    24 saat servis veren iş merkezinde faks, fotokopi, bilgisayar, renkli yazıcı, sekreterlik hizmeti ve ücretsiz internet bağlantısı var. Toplam 25 adet Park SPA, odalarda ısıtmalı oturma alanı, geleneksel Türk hamamı mevcut. SPA&Fitness Center’da da çeşitli terapiler sunuluyor. Ayrıca otelde iki sauna, üç terapi odası, rahatlama alanı ve egzersiz stüdyosuyla SPA alanı yer alıyor. Art Deco mimariye sahip az sayıdaki binadan biri. Armani ve Gucci butikleri burada yer alıyor.
  • 47

    20 – Point Hotel Taksim İstanbul

    Taksim’deki otelin 174 deluxe, yedi senior, 10 junior ve iki adet de executive senior süit olarak düzenlenmiş toplam 194 odası var. İnternete kablosuz bağlantının yanı sıra tüm odalardaki interaktif televizyon ekranından da ücretsiz erişim mümkün. Günlük gazete, ütü, otopark ve vale, express check-out imkanları mevcut. Business center’da her türlü kolaylık sunuluyor. Otelde fitness center, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna ve SPA merkezi de var. Dördü gün ışığı alan 30-260 metrekare arasındaki boyutlarda toplam altı toplantı salonu var. Restoranları, Boğaz manzaralı ViewPoint, Japon mutfağı ağırlıklı Udonya ve Joly Cafe... Özel yastık mönüsü var.
  • 48

    21 - Mavi Sürmeli Adana

    Şehir merkezindeki otelden havalimanına beş dakikada ulaşılabiliyor. İkisi kral dairesi, 12’si süit ve ikisi engellilere mahsus olmak üzere toplam 117 odası bulunuyor. Odalarda kablosuz internet, direkt telefon, havalandırma sistemi, jakuzi var.
  • 49

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    18-300 kişi kapasiteli dört toplantı salonunda ses, ışık ve görüntüleme sistemleri, DVD oynatıcı, faks ve diğer olanaklar mevcut. Konuklara Adana’daki her türlü ihtiyaçları için şoförlü araç tahsisi yapılıyor. Sağlık ve Zindelik Merkezi de hizmet veriyor. Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener Mavi Sürmeli için “Müşteri memnuniyeti yüzde 100’e yakın” diyor. Otel bünyesindeki Gönül Kebap, kentin en ünlü kebapçıları arasında...
  • 50

    22 - The Sofa Hotel İstanbul

    Nişantaşı’ndaki The Sofa Hotel, 17’si executive süit 82 odaya sahip. Tüm odalarda iki telefon hattı, internet, TV, DVD oynatıcı, tam otomatik iklimlendirme sistemi var. 24 saat oda servisi mümkün. Günde iki kez temizlenen odalarda kişiselleştirilmiş antetli yazışma malzemesi de bulunuyor. 2 kişiden 250 kişiye kadarki toplantı ihtiyaçları, beş salonla karşılanıyor. Boğaz manzarasına hakim teras katındaki Art 8 Lounge, 500 kişilik açık alanıyla farklı konseptlerdeki etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Otele ait sanat koleksiyonunun yanı sıra The Sofa belirli aralıklarla yerli ve yabancı çağdaş sanatçıların etkinliklerine de ağırlıyoror. The Sofa Bülteni’nde ise şehirde gelişen kültür sanat aktiviteleri günlük olarak duyuruluyor. Nişantaşı’nın ünlü restoranı Longtable bu otelde.
  • 51

    23 - Ceylan Intercontinental İstanbul

    İş ve eğlence merkezinin kalbi Taksim’e ve Harbiye Kongre Vadisi’ne yürüme mesafesinde... 387 oda, süit ve kral dairesi var. Tüm odalarda, LCD ekranlar, telesekreterli çift hat telefon, data port ve internet bağlantısı bulunuyor. 24 saat hizmet veren Club Lounge; LCD TV, faks makinesi, bilgisayar, yazıcı, cep telefonu, hızlı internet erişimi gibi donanımlarla iş amaçlı gelen konuklara geniş imkanlar sağlıyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranlar haftanın yedi günü açık.
  • 52

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Çeşitli masaj seçenekleri sunan SPA ve fitness hizmetlerinin yanı sıra kapalı otopark, havaalanı transferi, araba kiralama hizmetleri var. Tüm salonlarda, video konferans altyapısı, analog telefon hatları, kablolu ve kablosuz internet erişimi, talebe göre TV yayını, ihtiyaca göre dekorasyon, müzik, fotoğraf ve video çekim hizmetleri sunuluyor. TÜV International’in “Dünyanın En İyi Otelleri” sıralamasında 57’nci sırada.
  • 53

    24 - The Plaza Hotel Gayrettepe İstanbul

    Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki The Plaza Hotel, finans merkezi konumundaki Şişli-Levent-Maslak hattına yakın. Atatürk Havalimanı’na 20, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 40 kilometre mesafede. 40’ı sigarasız 234 oda arasında farklı özelliklere sahip süitler ve üç kral dairesi var. 24 saat oda servisi, kablosuz internet, LCD ekran televizyon, minibar, merkezi ısı kontrolü, odaların özellikleri arasında. Gelişmiş teknolojik atlyapıyla donatılmış business center ve 11 toplantı salonuna sahip otelde, metro ethernet ile en hızlı internet bağlantı hizmeti sağlanıyor.
  • 54

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Salonlarda kablolu ve kablosuz iletişim altyapısı başta olmak üzere geniş bir altyapı bulunuyor. Ütü ve temizlik, sağlık kulübü, park, vale, kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj, jakuzi, fitness, kuaför, güzellik merkezi ve solaryum yararlanılabilecek diğer bazı hizmetler. Türk ve dünya mutfaklarından örneklerin yer aldığı dört restoranın yanı sıra kafe bar tarzında mekanlar da mevcut. Bünyesindeki Sky Bar, Hürriyet gazetesi tarafından Türkiye’nin en iyi beşinci barı seçilmişti.
  • 55

    25 - Zorlu Grand Hotel Trabzon

    Şehir merkezinde bulunan Zorlu Grand Hotel, havaalanına sadece 4 kilometre uzaklıkta. Otelin kervansaray mimarisiyle dizayn edilmiş cam vitray tavanlı lobisi gün ışığını tamamen içeri alıyor.
  • 56

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    Trabzon Zorlu Grand Hotel’de biri kral dairesi, 11’i süit olmak üzere toplam 160 oda var. Tüm odalarda telefon, mini bar, klima, kablosuz internet bağlantısı, kasa, dijital TV, Digitürk ve 24 saat oda servisi mevcut. Hamam, jakuzi, sauna, aerobik, fitness center ve havuz etkinlikleri, havaalanı transferi, sağlık kulübü hizmetleri, gazete temini, toplantı salonu ve teknik ekipmanlar otelde konaklayanlara ücretsiz sunuluyor.
  • 57

    Türkiye’nin en iyi 25 iş oteli

    La Couronne d’Or Restaurant, English Pub, Façuna Balık Restaurant, Sultan Sofrası, Grand Patisserie ve Snack House gibi yeme-içme mekanları var. Otelin 10 kişiden 800 kişiye kadar etkinliklere imkan verebilecek salonlarında, gerekli tüm teknik ekipmanlar, barkovizyon hariç, ücretsiz. İkinci kattaki atriumda klasik müzik konserleri veriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız