Kanye West'in kıyafet koleksiyonunu çöp poşetinde satması gündem oldu

Ünlü ABD'li rapçi Kanye West, YeezyxGap koleksiyonunun mağazalarda çöp poşetlerinde satılmasını isteyerek sosyal medyada eleştiri topladı.

Haberler ntv.com.tr 19.08.2022 - 11:27 Son Güncelleme : 19.08.2022 - 12:00

  • 1

    Realite şov yıldızı Kim Kardashian ile birlikteliğiyle ve eski eşine yönelik sert söylemleriyle sık sık gündeme gelen ünlü rapçi Kanye West, yeni bir tartışma başlattı.

  • 2

    KIYAFETLER ÇÖP POŞETLERİNDE SATILIYOR

    Ünlü ABD merkezli giyim markası Gap ile YeezyxGap adında ortak bir koleksiyon hazırlayan West, kıyafetlerin çöp poşetlerinde satılmasını istedi.

  • 3

    BEDENLERİ BULAMIYORLAR

    45 yaşındaki rapçinin bu satış stratejisi sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Bir kullanıcı yaptığı paylaşımda "Mağaza çalışanları bedeninizi bulmanıza yardımcı olmuyor, poşetleri iyice deşmeniz lazım" dedi.

  • 4

    Koleksiyondaki sweatshirt’lerin fiyatı 240-260 dolar iken tişörtlerin fiyatları 60-140 dolar arasında.

    Mağazaya gelen müşteriler, bu fiyata çöp poşetinin içinden kıyafet almanın saçmalık olduğuna dair yorumlarda bulundu.

  • 5

    “BEN BİR MUCİDİM"

    Kıyafetlerin mağazalarda askılarda ya da raflarda satılmaması üzerine eleştirilen West ise evsizlerin kendisine ilham verdiğini söyleyerek “Ben bir mucidim. Bu bir şaka değil. Fikirlerim için özür dilemeyeceğim” açıklamasında bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız