Sergen Deveci 141 gün sonra yeniden sahnede: Geri dönmek güzel

Tiyatro ekibiyle turne dönüşü geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Sergen Deveci, aylar sonra sahnelere döndü. Deveci, stand-up gösterisi sonrası sahnede çekilen pozunu paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 30.03.2023 - 01:57

  • 1

    Geçtiğimiz yıl kasım ayında Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy’un başrolünü paylaştığı ‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyunu, Anadolu turnesinin Çorum ayağında Çorum Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenmişti.

    Oyunun sahnelenmesinin ardından Aykut Bektaş idaresindeki minibüs, turne dönüş yolunda Hacı Ahmet K. yönetimindeki TIR'a arkadan çarpmıştı.

  • 2
    Kazada yönetmen Tolga Güleryüz ve teknik görevlilerden Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy yaralanmıştı.
  • 3

    GÜNLER SONRA SAHNEDE

    Boynundaki ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilen Sergen Deveci, fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından sahneye döndü.
  • 4
    Beklenenden daha kısa sürede iyileşme gösteren ünlü isim, 141 gün sonra BKM Mutfak Açık Mikrofon’da sahneye çıkarak stand-up yaptı.
  • 5

    YORUM YAĞDI

    Sergen Deveci, gösteri sırasında çekilen fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

    Ünlü oyuncunun "Geri dönmek güzel" notunu düştüğü fotoğrafına "Sizi çok özlemişiz", "Hoş geldin" gibi yorumlar yapıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız