Joker karakteriyle tanınan Jared Leto güzellik markası çıkarıyor

Bir Rüya İçin Ağıt, Suicide Squad, Morbius ve Dövüş Kulübü gibi yapımlarla tanınan ABD’li oyuncu Jared Leto, güzellik markası çıkaracağını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 19.10.2022 - 10:37 Son Güncelleme : 19.10.2022 - 16:37

  • 1
    Son olarak Anne Hathaway ile başrolleri paylaştığı We Crashed dizisiyle adından söz ettiren ABD’li oyuncu ve şarkıcı Jared Leto, güzellik sektörüne adım atıyor.
  • 2

    "Twentynine Palm" adında bir cilt markası çıkaracağını duyuran oyuncu, Vogue dergisine verdiği röportajda markasını “gelenek dışı yaratıcı bir oluşum” olarak tanımladı.

  • 3

    Gucci markasının yüzü olan ve sık sık İtalyan markanın tasarımlarıyla boy gösteren Leto, ilk kez marka çıkarıyor.

  • 4

    Cilt bakımı koleksiyonunda cilt temizleyici, nemlendirici, serum, kil maskesi, el kremi, saç kremi ve şampuan gibi geniş bir ürün skalası bulunuyor.

  • 5

    MODA İKONUNU CANLANDIRACAK

    Geçtiğimiz günlerde oyuncunun ikonik moda tasarımcısı Karl Lagerfeld'in biyografisinde Lagerfeld'i canlandıracağı açıklanmıştı. Emma Ludbrook ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek olan oyuncu, daha önce lüks moda markası Gucci’yi konu alan Ridley Scott yönetmenliğindeki House of Gucci filminde rol almıştı.

  • 6

    'BENİ YALNIZCA SEN OYNAYABİLİRSİN"

    Şimdilik geliştirme aşamasında olan filmin senaristi ve yönetmeni henüz belli değil. Şubat 2019'da 85 yaşında hayatını kaybeden Lagerfeld, en çok Fransız lüks moda markaları Chanel ve Fendi'nin kreatif direktörü olarak tanınıyor.

    Woman’s Wear Daily’de yayınlanan bir röportaja göre, Leto’nun Lagerfeld ile ilk tanıştığında “Biliyor musun, seni bir gün bir filmde canlandırmam lazım” dediği biliniyor. Lagerfeld’in ise “Yalnızca sen canım, yalnızca sen ben oynayabilirsin” diyerek Leto’yu onayladığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız