35 yıllık kariyerinde ilk kez çıplak sahnede oynayan Emma Thompson: Bu yaşta çok zorlayıcıydı

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Emma Thompson, meslek hayatının 35'inci yılında ilk kez senaryo gereği çıplak bir sahnede oynadı. Thompson, "Bu yaşta böyle bir sahnede oynamak çok zorlayıcı" diye konuştu.

Haberler 26.01.2022 - 10:47

  • 1

    Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Emma Thompson, 35 yıldır sinemada birbirinden farklı karakterleri canlandırıyor. 62 yaşındaki oyuncu, kariyerinde ilk kez çıplak bir şekilde kamera karşısına geçti.

    Oscar'lı oyuncu, 'Good Luck to You, Leo Grande' adlı komedi filminde bir sahnede ayna karşısında tamamen çıplak kaldı. 

  • 2
    Thompson filmde, ilerleyen yaşına rağmen cinsel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan ve bunun için bir seks işçisi kiralayan bir öğretmeni canlandırıyor.
  • 3

    Sundance Film Festivali'nde filmi gösterilen ve faestival kapsamında düzenlenen bir panelde konuşan Thompson, "Bu yaşta soyunmak son derece zorlayıcı" diye konuştu. 

    Thompson, ayna karşısında üzerindeki bornozu çıkardığı sahne için "Bu yaşa gelinceye kadar böyle bir şeyi yapabileceğimi hiç düşünmemiştim" dedi. 

  • 4

    "KUSURLU BEDENLERE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

    Oyuncu ayrıca, "Bu yaşta böyle bir sahnede oynamak çok zorlayıcı. Çünkü beyazperdede kusurları olan bedenler görmeye alışkın değiliz" ifadesini kullandı.

  • 5

    "BİR DAHA OYNAMAM"

    bedenleri doğal halleriyle görüntülemenin önemli olduğunu belirten Thompson, bir daha böyle bir sahnede oynamayacağını sözlerine ekledi.

    Ünlü aktris, çekimden önce yönetmen Sophie Hyde ve rol arkadaşı Daryl McCormack ile birlikte bu sahne hakkında uzun uzun konuştuklarını ve prova yaptıklarını anlatarak, "Sophie, Daryl ve ben çekimden önce bedenlerimiz hakkında konuştuk. Bedenlerimizle ilişkimiz, onlarla ilgili sevdiğimiz ve sevmediğimiz şeyler üzerine sohbet ettik" dedi.

  • 6

    Yönetmenliğini Sophie Hyde'in üstlendiği 'Good Luck To You, Leo Grande' adlı filmde Thompson'ın yanı sıra Daryl McCormack, Isabella Laughland ve Charlotte Ware de rol alıyor.

    Filmin vizyon tarihi henüz belirsiz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız