Adele'in hayatını değiştiren kitap: Untamed-Stop Pleasing, Start Living (Yabani-Memnun etmekten vazgeçin, yaşamaya başlayın)

Eşi Simon Konecki'den boşandıktan sonra hızla zayıflamaya başlayan ve son zamanlarda verdiği 45 kilo ile konuşulan İngiliz şarkıcı Adele, hayatını değiştiren kitabı açıkladı.

Haberler 20.08.2020 - 07:22

  • 1
    Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından olan Adele, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla
    Glennon Doyle’un, Untamed-Stop Pleasing, Start Living (Yabani-Memnun etmekten vazgeçin, yaşamaya başlayın) isimli kitabının hayatını değiştirdiğini söyledi.
  • 2
    32 yaşındaki sanatçı kapağını paylaştığı kitap için 
    "Eğer hazırsanız, bu kitap beyninizi sarsacak ve ruhunuzun çığlık atmasına neden olacak. Bu kitabı okuduktan sonra kendim için çok hazırım! Sanki ilk kez vücuduma girmişim gibi. Gerçekten gevşeme ve kendisine sıkıca tutunma kapasitesine sahip herkes bunu yapsın, okusun, yaşasın, deneyimlesin" ifadelerini kullandı. 

  • 3
    Adele ayrıca, kitabı okurken bir kalem bulundurmayı da önerdi. Şarkıcı kitabı okurken pek çok önemli kısmın not alınması gerektiğini söyledi.
  • 4
    Adele paylaşımında "Sadece kendi neşemden, mutluluğumdan ve özgürlüğümden sorumlu olduğumu bilmiyordum! Özgürleşmemizin etrafımızdakileri de özgürleştireceğini kim biliyordu? Çünkü ben bilmiyordum!! Tıpkı bir Disney karakteri gibi stresli, dağınık, kafası karışık ve kendimizi düşünmememiz gerektiğini sanıyordum" ifadelerini kullandı.
  • 5

    Ünlü şarkıcının paylaşımını Katy Perry de beğenerek destekledi. Untamed-Stop Pleasing, Start Living bu yıl Mart’ta yayımlandı. Adele’in paylaşımını fark eden yazar Glennon Doyle "Geçen günü onun (Adele’in) paylaşımıyla uyandım. Yatağa atladım ve Abby’i uyandırdım, telefonu ona verdim. Okudu ve birbirimize baktık, gülmeye başladık. Adele’in şarkıları bizim aşk hikayemizin fon müziğiydi" dedi.

  • 6
    Grammy Ödüllü sanatçı daha önce de I May Destroy You dizisini çok beğendiğini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız